Kies voor de juiste combinatie

Welkom bij Havinga Kastanjehout, uw specialist in kastanjehouten producten. Kastanjehout is de laatste jaren steeds meer in trek geraakt en wij zijn erg trots op de unieke positie die wij binnen Nederland hebben als leverancier van kastanje producten. We hebben al menig hek, paal en poort geleverd. Vooral het Franse en Engelse hekwerk, ook wel schapenhek genoemd, zijn erg populair. Maar wist u ook dat er speciale poorten zijn ontwikkeld voor de verschillende kastanjehouten hekken? Zo heeft de omheining van uw erf helemaal dezelfde stijl, dat is natuurlijk wel zo aantrekkelijk. Indien u het Franse hekwerk in uw tuin heeft staan, raden wij u dan ook sterk aan om een bijpassende Franse poort te nemen.

Ontdek kwaliteit met stijl

Franse poort

De Franse poort heeft dezelfde stijl als het Franse rasterwerk dat erbij hoort. Deze worden allemaal helemaal op ambachtelijke wijze gemaakt en een pen- en gatverbinding zorgt voor een stevig geheel. Wij leveren de poort samen met een hang- en sluitwerk zodat u deze ook op slot kan doen. Daarvoor bent u immers op zoek gegaan naar poorten. Ook leveren wij plantpalen van kastanjehout waarmee u het geheel stevig kan bevestigen in de grond. We hebben een aantal maten tot uw beschikking staan die in hoogte lopen van 1.00 meter tot 1.20 meter en in breedte van 1.00 meter tot 2.50 meter. Op onze website kunt u zien hoeveel de poorten kosten op basis van de maat die u voor ogen hebt.

Laat ons de montage doen

Franse poortWij staan bekend om onze klantgerichte aanpak. Wij stellen de wens van onze klant centraal en helpen u graag van begin tot einde door het proces omdat wij begrijpen dat u misschien niet zoveel ervaring heeft met kastanjehout en de Franse poort. Wij kunnen zelfs bij u langs komen en tegen een scherpe prijs de poort voor u bevestigen. Let echter wel op dat u als opdrachtgever een aantal verantwoordelijkheden draagt bij het plaatsen van de constructie. Zo dient u zelf te weten waar de leidingen en draden onder de grond liggen. Indien u dat niet weet kunt u dit ook even aanvragen bij de juiste instantie.

Kijk op onze website

Wilt u meer weten over de Franse poort of het Franse hekwerk? Op onze website kunt u meer informatie over deze constructies vinden. Ook kunt u zo even contact met ons opnemen en ons al uw overige vragen voorleggen. Wij helpen u graag aan een mooie kastanjehouten poort, hek of paal.